Zoeterwoude Voor Elkaar

Zoeterwoude Voor Elkaar

Title: Werkgroepen

Description: Binnen Zoeterwoude Voor Elkaar bestaan diverse werkgroepen

De werkgroepen

Binnen Zoeterwoude Voor Elkaar bestaan diverse werkgroepen, waarvan hieronder een overzicht. Heb je ideeën om een werkgroep op te richten of onder te brengen bij Zoeterwoude Voor Elkaar? Neem dan contact op met een van de steunpunten.

Title: Fietsmaatjes

Description: Werkgroep Fietsmaatjes is bedoeld voor alle inwoners van Zoeterwoude die graag fietsen maar dit alleen niet meer willen of kunnen.

Fietsmaatjes

Werkgroep Fietsmaatjes is bedoeld voor alle inwoners van Zoeterwoude die graag fietsen maar dit alleen niet meer willen of kunnen, bijvoorbeeld ouderen, mindervaliden of mensen met een blessure. Er wordt gefietst met een comfortabele duofiets met elektrische trapondersteuning waarop het fietsmaatje (vrijwilliger) fietst en stuurt en de gast kan meetrappen in een eigen tempo. Ons motto is: “Samen fietsen en genieten” . Wil je gebruikmaken van de duofiets of meedoen als fietsvrijwilliger, neem dan contact met ons op of ga naar fietsmaatjeszoeterwoude.nl of e-mail naar info@fietsmaatjeszoeterwoude.nl.

 

Title: Wonen en woonomgeving

Description: De werkgroep heeft als doel de woonomgeving van Zoeterwoude springlevend te houden

Werkgroep Wonen en Woonomgeving

Onze werkgroep Wonen en Woonomgeving heeft als doel het wonen en de woonomgeving in Zoeterwoude te verbeteren. Lees hier meer over op de pagina van deze werkgroep.