Zoeterwoude Voor Elkaar

Zoeterwoude Voor Elkaar

Title: Klussen in huis en tuin

Description: Kleine klussen in huis of tuin kunnen door een vrijwilliger gedaan worden

Klussen in huis of tuin

De klussendienst voert kleine klussen uit in en om het huis.

Voor wie?

De klussendienst is er voor mensen die kleine klussen zelf niet meer kunnen uitvoeren, omdat ze niemand in de buurt hebben die hen kan helpen en die daarbij beschikken over een kleine beurs. 

Welke klussen?

Kleine klussen zoals een schilderijtje of een lamp ophangen, CV ontluchten, een kraanleertje vervangen, aanbrengen van handgrepen in douche of toilet. Ook kun je een aanvraag doen voor een tuinklus.

Kosten

Je betaalt de kosten van het materiaal dat gebruikt wordt bij de klus en de kosten die moeten worden voldaan bij het wegbrengen van materiaal bij het gemeentelijk afvalstation. Voor de vergoeding van vervoerskosten, zie hier. Wij berekenen voor deze klussen geen kosten. Je bent vrij om te doneren. Je kunt hiervoor een bedrag overmaken op onze bankrekening NL 10 RABO 03044.57.655 t.a.v.  Stichting Zoeterwoude Voor Elkaar.

Meer informatie of aanmelden

Voor aanmelden of meer informatie over deze hulp, kun je bellen of mailen met een steunpunt van Zoeterwoude Voor Elkaar. Mocht er twijfel bestaan over de grootte van de klus of dat een vrijwilliger een dergelijke klus mag uitvoeren, dan komt iemand van Zoeterwoude Voor Elkaar even bij je langs.