Zoeterwoude Voor Elkaar

Zoeterwoude Voor Elkaar

Title: Bezoek en gezelschap

Description: Zoeterwoude Voor Elkaar heeft vrijwilligers die het leuk vinden om mensen regelmatig te bezoeken

Bezoek en gezelschap

Het doet een mens goed om regelmatig anderen te ontmoeten of gezelschap te hebben. Maar niet iedereen heeft familie of vrienden in de buurt. Daarom heeft Zoeterwoude Voor Elkaar vrijwilligers, die het leuk vinden om mensen te bezoeken.

Hoe werkt het?

Je wordt in contact gebracht met een vrijwilliger die regelmatig bij jou op bezoek komt. Je geeft aan wat je met de vrijwilliger wilt ondernemen, bijvoorbeeld een kopje koffie drinken en een praatje maken, een spelletje doen of je wilt worden voorgelezen. Maar het is ook mogelijk om samen te gaan wandelen of om een boodschap te doen. Voor bezoek aan ziekenhuis, tandarts e.d. zal het ook kunnen gaan om vervoer en/of begeleiding bij jouw afspraak. Voor de vergoeding van vervoerskosten, zie hier.

Voor meer informatie of aanvragen van gezelschap

Voor meer informatie of voor het aanvragen van bezoek, gezelschap of begeleiding, kun je bellen met of mailen met een steunpunt van Zoeterwoude Voor Elkaar. Iemand anders kan ook contact opnemen, maar we komen alleen in actie met toestemming van degene die het betreft.