Zoeterwoude Voor Elkaar

Zoeterwoude Voor Elkaar

Title: Week van de Verbinding (sep 2023)

Description: Chauffeurs en begeleiders gezocht voor de Week van de Verbinding

Chauffeurs en begeleiders gezocht voor de Week van de Verbinding (6 tot en met 14 oktober 2023) (sep 2023)

Eenzaamheid is een groot probleem in Nederland, ook in Zoeterwoude. In de week van 6 tot en met 14 oktober 2023 vindt daarom de 'Week van de Verbinding' plaats. In deze week worden er op verschillende locaties in Zoeterwoude activiteiten georganiseerd voor mensen die het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten.

Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen deze activiteiten kunnen bezoeken, en we een aantal aanvragen verwachten voor vervoer of lopende begeleiding, zoeken we:

+ vrijwilligers die bereid zijn om in deze week een dagdeel of enkele keren beschikbaar te zijn als chauffeur. Het gaat om kleine ritjes in Zoeterwoude. Wel vragen we van je of je in het bezit bent van een inzittendenverzekering.

+ vrijwilligers die beschikbaar zijn om deelnemers lopend naar de betreffende activiteit te begeleiden.

Wil je hieraan een bijdrage leveren, laat ons dit dan zo snel mogelijk maar uiterlijk op 30 september weten. Dat kan via de steunpunten, per mail of telefoon. Vermeld ook op welke dag of dagdelen je beschikbaar bent. Wij laten voor 2 oktober weten welke matches we voor je hebben.