Zoeterwoude Voor Elkaar

Zoeterwoude Voor Elkaar

Title: Op zoek naar nieuwe vrijwilligers (mei 2021)

Description: Op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Op zoek naar nieuwe vrijwilligers (mei 2021)

Kleine tuinklussen

Wij krijgen bij ZVE regelmatig vragen van mensen om hun tuintje op te frissen: terras even van onkruid ontdoen, plantjes in de grond zetten. Het gaat vaak om mensen die om wat voor reden dan ook het even niet zelf kunnen.

Wil jij iemand helpen in de tuin? Laat ons dit dan weten. Zodra wij een aanvraag binnen krijgen, brengen we jou in contact met de aanvrager.

Vind je het leuk om dit samen met vriend of vriendin te doen? Gezellig! Schrijf je beiden in en geef aan met wie je deze klus samen wilt doen. #coronaproof

Wandelen

Heerlijk om een frisse neus te halen en even weg te zijn uit de dagelijkse sfeer. Voor velen is dat niet vanzelfsprekend omdat ze vaak afhankelijk zijn van iemand die met hen meeloopt of die de rolstoel voort duwt. Vind je het leuk om lekker te wandelen en wil je iemand begeleiden die dit niet alleen kan doen?

Maak bij ons kenbaar op welke momenten je wilt helpen, dan zoeken we samen naar een passend moment! Laat ook weten of je met een rolstoel kan lopen. Hoe vaak je afspreekt bepaal je uiteraard zelf.

Tijdens het wandelen komen de mooiste verhalen los.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze vrijwilligersvacatures, kun je contact opnemen met een van onze steunpunten of met Rex Otten, tel. 06 3735 2331.