Zoeterwoude Voor Elkaar

Zoeterwoude Voor Elkaar

Title: Vacatures

Description:

Vacatures

Op dit moment zijn er binnen Zoeterwoude Voor Elkaar vacatures voor steunpuntmedewerkers.

Title: Vacature steunpuntmedewerkers 'De Buren' (2021 08)

Description: Vacature steunpuntmedewerkers De Buren

Vacature steunpuntmedewerkers 'De Buren'

Wij zijn voor ons Steunpunt in het Cultuurhuis in Zoeterwoude-dorp, op zoek naar enkele enthousiaste mensen die ons willen helpen om ons steunpunt bereikbaar te houden voor informatie en advies.

Wil jij de verbinding maken tussen mensen met een hulpvraag en mensen die bereid zijn hulp te bieden? Als steunpuntmedewerker ben je het aanspreekpunt voor inwoners van Zoeterwoude, aan wie zij vragen kunnen stellen. Je brengt vraag en aanbod bij elkaar: je verbindt en koppelt de
juiste vrijwilliger aan de vraag.

Het gaat om vragen op het gebied van welzijn, zoals kleine klusjes in huis en tuin, boodschappen doen, eenvoudige administratieve werkzaamheden, kleine computer-/telefoonproblemen.
Het kan ook gaan om de vraag voor een vrijwilliger om te wandelen, een spelletje te doen, een persoonlijk gesprek of over “Fietsmaatjes”. Tijdens een zitting beheer je de telefoon, behandel je de ingekomen mail en ontvang je bezoekers op het steunpunt en geef je informatie en advies.

Vind je het leuk om mensen een gevoel van welkom te geven? Vind je het leuk om met mensen in gesprek te gaan? De registratie vindt plaats in het computersysteem. Uiteraard is integriteit belangrijk.

Ben je ongeveer eens in de 3 weken 2,0 uur beschikbaar (vrijdagmiddag 13.15-15.15 uur)? Wij werken in een teamverband. Je werkt altijd met een collega waardoor overleg mogelijk is.

Iets voor jou? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar bestuurZVE@outlook.com, onder vermelding van je contactgegevens. Voor meer info kun je contact opnemen met Rex Otten 06-37352331 of verder rondkijken op onze website.